Нашият профил

Ние олицетворяваме грижата за кожата

Beiersdorf Bulgaria е базирана в България, основана е през 2001 г. и към момента има около 50 служители. С нашите марки NIVEA, NIVEA MEN, Eucerin, Hansaplast и 8x4 ние ясно се фокусираме върху нуждите на нашите потребители.

Beiersdorf Bulgaria е едно от над 150-те международни представителства на козметичната компания Beiersdorf AG, базирана в Хамбург, Германия. В продължение на повече от 130 години ние се посвещаваме на индивидуалните нужди на нашите потребители и сме считани за откривателите на съвременната грижа за кожата. Mеждународният ни успех се дължи на нашите експертни познания в проучването и развитието на иновативни продукти, както и на нашите силни марки. Марката на Beiersdorf NIVEA е световният номер едно в грижата за кожата*.  Други марки от успешното портфолио на компанията в международен план са Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 и Hansaplast. Дъщерната компания tesa SE е сред водещите световни производители на самозалепващи продукти и системни решения за индустрията, бизнеса и потребителите.

*Източник: Euromonitor International Limited, NIVEA като глобална марка  в категориите грижа за тялото, грижа за лицето и грижа за ръцете, по данни за продажби на дребно, 2022 г.

За Beiersdorf

 • Основни факти за компанията

  Beiersdorf се смята за основоположник на съвременната грижа за кожата
  Всеки служител допринася към успеха и непрекъснатото развитие на компанията
  При разработването на нашите продукти ние се фокусираме върху регионалните специфики и нуждите на потребителите
  Марката NIVEA се радва на пазарен успех вече повече от 100 години
  Иновативните продукти и силните марки са причината за нашия успех